În contextul pandemiei CoVid-19, Asociația Young Roma Maramures în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Baia Mare, și alți făcători de bine, s-au mobilizat în scopul de a interveni cu alimente și produse de igienă (deocamdată) în ajutorarea familiilor nevoiașe din orașul Baia Mare și cartierele mărginașe ale acestuia.

Cu ajutorul vostru dorim să (1) identificăm familii/comunități care au nevoie de alimente și produse de igienă, și (2) să colectăm donații pentru a le asigura stricul necesar în această perioada de criză.

Dacă cunoașteți cazuri care necesită asistență va rugăm să notați aici și vom avea grijă să ajutăm: https://bit.ly/34316BN

Dacă doriți să contribuiti, o puteți face în două moduri:

  1.     Puteți dona direct pachete de alimente și produse de igienă. Puteți face asta înregistrându-va aici (avem nevoie de anumite date de contact pentru preluarea produselor): https://bit.ly/2wHKP9f sau mesaj privat asociației Young Roma (prin Facebook sau e-mail [email protected]) sau prin telefon Dr. Ing. Vladimir Bardai 0740563641.
  1.     Puneți susține financiar campania prin donații în contul Asociației Young Roma Maramureș, cu specificația ,,Sprijin – situație de urgentă” la Banca Transilvania Sucursala Baia Mare Bulevardul Unirii nr. 5A Cod Swift/ABA: BTRLRO22MMA, Cont IBAN: RO22 BTRL 0250 1205 I082 15XX

Cu banii donați se vor face cumpărături în funcție de nevoile identificate, iar pe baza produsele achiziționate se vor păstra facturile aferente, iar persoanele care vor vor primi produse prin această donație vor trebui să semneze primirea acestora.

https://www.facebook.com/events/685428652268560/