„Voluntariat pentru cei aflați în nevoie”
“Împreună facem fapte bune!”

Traversăm o perioadă dificilă pentru întreaga noastră comunitate, momente de încercări și provocări majore, mai ales pentru cei cu nevoi speciale obligați să stea acasă, dar care au nevoie de alimente și alte bunuri de strictă necesitate! Suntem un grup de voluntari care ne-am asumat strângerea produselor alimentare, necesare pentru a asigura o masă caldă famiilor nevoiașe.

Bucătarii Sălii de evenimente „L’Amour de L’Eveniment” vor găti meniurile zilnice, iar voluntarii Asociației Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare, coordonați de Bogdan Gavra, vor livra mâncarea gătită zilnic, dar mai ales în siguranță.

Alătura-te și TU campaniei noastre, persoană fizică sau firmă, donând produsele necesare!

TU trebuie doar să stai acasă, iar noi voi veni să ridicăm bunurile donate, singura noastră solicitare fiind legată de termenul de garanție. Fiecare donație va fi făcută publică, pentru a fi asigurată transparența maximă a fondurilor sau bunurilor colectate.

Pentru donații, sunați la 0733670484 zilnic între orele 8 și 16.

IMPORTANT! Dacă cunoasteți bătrâni nevoiași și singuri, persoane care nu se pot deplasa, părinți care și-au pierdut locul de muncă ori familii cu copii, rămase fără vreo sursă de venit, transmiteți-ne informațiile necesare iar noi vom interveni și datorită vouă îi vom ajuta!

“Vrem doar să ajutam!”

Susțin și EU campania!

Mai multe detalii găsiți aici.